Czego używacie do robienia zdjęc? Zwykłej cyfrówki czy wypasionej lustrzanki? A może starym aparatem z kliszą jeszcze ktoś fotografuje?
Wydaje mi się,że klisze już dawno wyszły z użycia. Zastanawiam się czy w ogóle byłaby możliwość bezproblemowego kupienia kliszy ;P
Używam zwykłej cyfrówki, nic szczególnego i dobrego. Na okazjonalne robienie zdjęć wystarczy
Mnie troszkę brak starych aparatów na klisze... a na co dzień zwykłej cyfrówki używam, ale nie robię zbyt dużo zdjęc, a szkoda!
marze o fuji instax 7s ! <3 co prawda drogi i niepraktyczny ale ze mnie taka gadżeciara
Ja mam kompakta za 500 zł, firma kodak, ale zdjęcia wychodza całkiem przyzwoite. Jestem zupełnym amatorem, fotografuję na automatycznym trybie, dla mnie taki aparat jest w sam raz. Lustrzanka nie dla mnie, nie wykorzystałbym jej możliwości.
Dokładnie, ale amatorów kompakt w cenie podanej przez kolegę wyżej jest w sam raz by dawać satysfakcję z robienia zdjeć
Ja mam taką lustrzankę już dosyć starą Panasonic Lumix, cały czas mimo już kilku dobrych lat sobie radzi i zdjęcia wychodzą bardzo ładnie

Panowie, ja również szukam fajnego aparatu. Ale bardziej myślałem nad takim już z obiektywem

Półautomat, z dobrymi parametrami. Możecie coś polecić w cenie 500-600zł? Wyjeżdżam na wakacje i potrzebuje sprzętu.
Swetry oraz inne rzeczy już mam.
Pozdrawiam