Forum Katowice

Pełna wersja: Tanio i jednocześnie smacznie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Gdzie są jakieś lokale, gdzie znajdziemy dobre jedznko w przyzwoitej cenie?
jeśli bym już miała wybierać to zdecydowałabym sie na jakąś pizzerie- Tele Pizza na przykład.poza pizzami mają tez przekąski,więc zapewne każdy znajdzie coś dla ciebie. a ceny w miarę życiowe Oczko
Bary mleczne, chociaż nie wszystkie potrawy są extra
W katowicach jest sporo tanich miejsc ze smacznym jedzeniem, na ul. kościuszki bar parkowa, na ligonia szynk old fashioned, na słowackiego mekong.

Spore porcje i przyzwoita jakość, czyli to co student lubi najbardziej Uśmiech
Melong rzeczywiście można polecić. A znacie coś z kuchnią włoską, bo uwielbiam spaghetti?
Jakie ceny za obiadki ? Jakieś bary mleczne znacie czy tanie restauracje? Niedługo będę tam na kilka dni i chciałbym się dowiedzieć gdzie można dobrze zjeść.
(08-02-2013 01:59 PM)Lucyna napisał(a): [ -> ]Bary mleczne, chociaż nie wszystkie potrawy są extra

A jakiś konkretnie możesz polecić ?
Cześć, jak tanio i smacznie to tylko w domu! Wiem, że czasami zakupy was przerażają i też kosztują niemało. Ostatnio trafiłem na dobry poradnik zakupowy, zobaczcie sami http://zdrowewarzywko.pl/ Dzięki niemu znam cenne wskazówki i wiem jakie produkty wybierać, aby zaoszczędzić Uśmiech
polecam!
Przekierowanie