Forum Katowice

Pełna wersja: Katowice kiedyś i teraz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jakie widzicie różnice? Uśmiech
dworzec pkp ;P pamiętam go jeszcze kiedyś,jak krążyły legendy, że jak się przechodzi w szpilkach po płytach do wejścia głównego,to można spaść na sam dół ( bo są tak stare) Uśmiech
Rzadko bywałam na Dworcu, więc ciężko mi powiedzieć, ale jeśli jest tak jak mówisz, to masakra Duży uśmiech
oczywiście to troszkę przesadzone,ale urodą dworzec nie grzeszył. pełno żuli, smród i nawet nie ma gdzie porządnie się schować zimą,bo wszędzie wieje.
teraz o niebo lepiej! jak oglądalam wizualizacje nowego dworca(jeszcze zanim go zaczęto odnawiać),to nie wierzyłam,że chcą zamienić go w coś tak nowoczesnego Uśmiech
A jak ze zmianami nazw ulic? Dużo znacie takich przypadków?
Ja raczej nie zapamiętuję nazw ulic- poruszam sie po mieście bardziej wzrokowo Oczko
hej
ja pamiętam jak jeszcze po Katowicach mój dziadek jeździł ursusem Język teraz ja jego konserwuje dzięki https://www.twojazagroda.pl/pl/c/Ursus/56 sklepowi TwojaZagroda Uśmiech moi znajomi , gdy mnie odwiedzają mogą podziwiać 60tkę i wspominać stare czasy
Przekierowanie