Forum Katowice

Pełna wersja: Fast foody
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jadacie w takich miejscach? Jak często?
Tak, jadam, jako że lubię takie jedzonko Uśmiech A jak często to nie wiem, może 2 razy na 10 wyjść na miasto Duży uśmiech
sporadycznie- kiedy faktycznie ma się mało czasu i pieniędzy ,a głód jest już potworny Język raczej nie przepadam za miejscami gdzie się jedzenie dostaje do ręki, lekko ciepłe i lekko smaczne.
Czasem zdarza mi się zajść ze znajomymi do KFC albo Mc Donaldsa, ale sama nigdy tam nie zaglądam. Jedzenie faktycznie smaczne,ale jak pomyślę ile to kalorii!
Ech, kalorie i kalorie. Wszędzie sa kalorie. Bardziej mnie zastanawia jak bardzo naładowane chemią i konserwantami sa te burgery
Czasem po prostu trzeba zjeść hamburgera Duży uśmiech i nic wtedy mnie nie obchodzi.
Dobry burger to podstawa ;D Choć wolę przyrządzać je samemu to szybki kęs na mieście też się zdarza. Coraz częściej uciekam od sieciówek i korzystam z lokali takich jak Grill Point czy Mad Mick.
Nie jadam - to tylko puste kalorie. Organizm nie ma praktycznie żadnych wartości odżywczych z takiego jedzenia.
Raz na miesiąc zjem burgera z Maca albo kebaba z budki. Częściej nie ma sensu, raz że dosyć drogo, dwa że niezdrowe po prostu - chociaż z reguły smaczne. Coś za coś
Oczywiście, że korzystam z fast foodów, ale nie chodzę tam sam. Zawsze towarzysko, jakaś pizza, jakiś burger.
Przekierowanie