Forum Katowice

Pełna wersja: Wasza przyszłość
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wiążecie swoją przyszłość z Katowicami, czy planujecie wyjechać do innego miasta w poszukiwaniu pracy czy aby realizować swoje marzenia?
Planuję wyjechać do innego miasta, żeby tam dokończyć studia. Myślałam o W-wie, mam nadzieję, że wszystko się uda. Uśmiech
raczej wyjazd. nie ma się co oszukiwać,ale w Katowicach nie ma zbyt dużej przyszłości i możliwości znalezienia pracy
W sumie to macie racje, ale jaka jest gwarancja, że w innym mieście będzie lepiej? Dobrze by było tak miec pewnośc, że wyjazd zmieni coś na dobre...
Ja już mam swoje lata, raczej nie planuję zmieniac aż tak bardzo swojego życia, będę życ tutaj!
Nie wiem, ale to nie od miejsca czy miasta zależy czy człowiekowi jest dobrze i jest zadowolony ze swojego życia
Ja jestem właśnie w trakcie poszukiwań miasta,w którym się zakocham. Wejdę na rynek, napiję sie kawy i pomyślę ''kurde,to mój dom" - i właśnie tam zamieszkam i stworze swoją rodzinę.
Przekierowanie