Forum Katowice

Pełna wersja: Studenci z wymian
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Myślicie,że duża ilość studentów decyduje się przyjechać na wymianę do Katowic? Czy poza samymi uczelniami jest tutaj co robić i oglądać?
Pewnie, moim zdaniem tak. W Katowicach jest dużo ciekawych miejsc, zawsze coś się dzieje Uśmiech
Oczywiście, miasto może dużo zaoferować. Uśmiech Jest tu dużo miejsc, które można by odwiedzic i Erasmusowcy na pewno się nie nudzą. Uśmiech
Mam koleżankę, która jest tutaj na Erasmusie i jest bardzo zadowolona. A poza Katowicami, to często też jeździ zwiedzać inne polskie miasta.
w sumie Katowice to o tyle dobre miejsce,że stąd jest bardzo blisko w góry.wolniejszy weekend i można sobie urządzić wypad. to na pewno działa na plus,bo w innych miastach raczej nie ma takiej możliwości(pomijając miasta typowo górskie czy nadmorskie) Oczko
Wydaje mi się,że studentom z zagranicy jest wszystko jedno. Byleby byc w Polsce i miec sie gdzie pobawić.
Mnie się wydaje, że kreatywny student zawsze znajdzie sobie zajęcie, a poza tym to Katowice są dużym miastem i jest gdzie wyjść
Przekierowanie