Forum Katowice

Pełna wersja: Kawiarnie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Miejsca, gdzie wypijemy dobrą kawę lub (coś dla mnie) herbatę? Uśmiech Przy okazji jakieś dobre ciacho, może dwa Uśmiech Żeby był nieco większy wybór, a nie tylko kawa sypana albo caputchino a herbata tylko czarna, ciasto to sernik i z galaretką Uśmiech
Pamiętam, że bardzo podobało mi się w Fanaberii. Tak dobrej kawy nigdzie nie piłam. :-)
Bellmer cafe- to w budynku Teatru. Naprawdę klimatyczne miejsce i ofertę mają szeroką. Każdy znajdzie coś dla siebie Oczko
Ja nawet lubię kawowe sieciówki, typu Coffee Heaven, ale wolę małe nieznane kawiarenki, a już na pewno szukam miejsc gdzie są ludzie, bo jeśli są klienci to i kawa i ciastka smaczne!
fanaberia jest cudowna! idealna w moim stylu i kawę mają jak z nieba. równiez polecam!
Ja lubię ciastko czekoladowe w Coffee Heaven kawka też tam jest dobra
Część,
ostatnio w jednej z kawiarni zaproponowano mi do picia yerba mate. Posmakowała mi wyjątkowo, zapytałem się skąd biorą towar i mam odpowiedź. Tutaj można kupić ten specyfik https://www.esklepik.com.pl/product-pol-...-500g.html jest pyszny! Zakupiłem parę opakowań do domu i ciesze się smakiem codziennie Uśmiech
Polecam super smak i zapach!
Przekierowanie