![]() |
Tolerancja i jej granice - Wersja do druku +- Forum Katowice (http://www.forumkatowice.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-9.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-11.html) +--- Wątek: Tolerancja i jej granice (/thread-127.html) |
Tolerancja i jej granice - kuchareczka - 01-14-2013 04:43 PM Co to dla was? Co jesteście w stanie zaakceptowac a czego nie zniesiecie? RE: Tolerancja i jej granice - paproch - 01-14-2013 07:02 PM Hm, trudne pytanie. Wydaje mi się, że jestem tolerancyjna, ale jednak nie do końca. Nie lubię zbytniego obściskiwania się w miejscach publicznych na przykład, co nie znaczy, ze razi mnie okazywanie sobie czułości RE: Tolerancja i jej granice - kuchareczka - 01-14-2013 08:14 PM Ja niestety łapię się na tym, że sporo rzeczy mi w otoczeniu przeszkadza, może to drobiazgi, ale z drobiazgów składa się życie RE: Tolerancja i jej granice - Gumobucik - 01-15-2013 08:54 PM Ja by mnie zniosła przemocy. Wiadomo, powinno sie akceptowac metody wychowawcze rodziców i sie nie wtrącać,ale nie potrafię patrzeć,gdy jakaś kobieta trzepie po pupie swoje dziecko w sklepie,bo chciało popatrzeć na zabawki. RE: Tolerancja i jej granice - eliza - 01-16-2013 07:04 AM Faktycznie,to już lekka przesada. Wiadomo, jak dzieciak rozpieszczony to sama mam ochote nim czasem wstrząsnąc,ale skoro matka wie jakiego dzieciaka ma to nie powinna go na zakupy ze sobą zabierać. RE: Tolerancja i jej granice - Oliwa - 05-11-2017 07:25 AM ![]() |