![]() |
Do którego warsztatu jechać - Wersja do druku +- Forum Katowice (http://www.forumkatowice.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-9.html) +--- Dział: Inne (/forum-13.html) +--- Wątek: Do którego warsztatu jechać (/thread-157.html) |
Do którego warsztatu jechać - kolega - 06-29-2013 04:00 PM Do którego warsztatu warto oddać samochód? Mam do wymiany przednie wahacze i tłumik. Dodatkowo mogą być inne elementy zawieszenia, dlatego szukam kogoś uczciwego kto mnie nie oszuka na naprawie czy częściach. Przeszukuję różne katalogi, dość ciekawie wygląda np. oferta deloch w Katowicach na Gliwickiej. Korzystał ktoś z tego warsztatu? Ewentualnie Maril który z tego co wiem specjalizuje się w Nissanie, a ja właśnie posiadam Nissana. Do tych dwóch warsztatów mam stosunkowo blisko dlatego pytam. Jeśli ktos tam zostawiał samochód to piszcie opinie. RE: Do którego warsztatu jechać - kastor - 01-28-2015 12:20 PM Do jakiego warsztatu jechać w Katowicach, który ma w ofercie wymianę tylnej belki citroen Xara za podobne pieniądze i z gwarancją na 3-4 lata. RE: Do którego warsztatu jechać - Kacepa - 02-07-2016 03:45 AM Tez przyda mi się namiar na dobry warsztat, bo niebawem wreszcie będę mieć auto ![]() ![]() RE: Do którego warsztatu jechać - kastor - 09-05-2017 10:43 AM Kup nowy z gwarancja i nie bedzie trzeba naprawiać. |