![]() |
Jaka domena? - Wersja do druku +- Forum Katowice (http://www.forumkatowice.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-9.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-11.html) +--- Wątek: Jaka domena? (/thread-251.html) |
Jaka domena? - Lamia - 07-10-2015 07:38 PM Witajcie. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad własną domeną. Jednak im dłużej o tym czytam, tym w większej "kropce" jestem. Nie chodzi mi tu bynajmniej o rozszerzenie bo na nie jestem już zdecydowana. Chodzi mi o samą nazwę domeny. Na początku chciałam domenę z która w nazwie miałaby słowo "tanie", jednak znajomy odradził mi taki wybór (nie wyjaśniając dlaczego). Zaczęłam więc czytać troszkę o tym jaki wybierać domeny, czym się kierować i tak dalej i kompletnie już nie wiem jak wybrać by się nie narazić w przyszłości na jakieś problemy ze strony najpopularniejszej w naszym kraju wyszukiwarki. Myślę, że potrzebuje w tym zakresie jakiejś porady. Jak myślicie - czy mogę w tej sprawie napisać np. do nazwy (chyba jedyna znana mi firma tego typu) - Czy oni zajmują się też doradztwem tego typu? RE: Jaka domena? - parjan - 10-17-2017 10:09 AM Pamiętaj też o tym, aby korzystać ze skutecznego serwisu IT np. z Łodzi. Myślę, że w dzisiejszych czasach jest to bardzo ważne. |