![]() |
Gdzie uprawiać sport? - Wersja do druku +- Forum Katowice (http://www.forumkatowice.com.pl) +-- Dział: Katowice (/forum-1.html) +--- Dział: Sport (/forum-4.html) +--- Wątek: Gdzie uprawiać sport? (/thread-43.html) Strony: 1 2 |
Gdzie uprawiać sport? - Pasikonik - 01-08-2013 08:51 PM Jakie miejsca polecacie do uprawiania sportu w naszym mieście? Wiadomo, o zdrowie dbać trzeba, a dobre miejsce tylko do tego zachęca. ![]() RE: Gdzie uprawiać sport? - polka00 - 01-10-2013 02:56 PM A co tam, wybierzmy się wszyscy na Stadion! ![]() Tak serio, to zależy od tego, jaki chcesz sport uprawiać, bo np. biegać i jeździć na rowerku możesz w Parkach ![]() RE: Gdzie uprawiać sport? - eliza - 01-11-2013 01:03 PM dokładnie,zależy co kto chce robić. wydaje mi się,że najlepiej szukać jednostek specjalizujących się w obsłudze danej dyscypliny-można wtedy liczyć na większy profesjonalizm i może wybór urządzeń RE: Gdzie uprawiać sport? - Gumobucik - 01-15-2013 10:45 PM Wydaje mi się,że w Katowicach jest dużo miejsc przystosowanych do różnych sportów.Przeciez nawet wynajęcie jakiejkolwiek hali sportowej- od szkoły, daje możliwośc pogrania we wszystkie sporty halowe. RE: Gdzie uprawiać sport? - Lucyna - 08-02-2013 10:17 AM Tak, mnie się też zdarzyło kilka razy wynająć salę sportową, żeby zagrać w siatkówkę. Tylko warunek jest taki, że trzeba zebrać grupkę ludzi, c nie zawsze jest takie łatwe ![]() RE: Gdzie uprawiać sport? - kastor - 11-18-2013 10:01 PM Dla chcącego nic trudnego, nawet w parkach... RE: Gdzie uprawiać sport? - caspi - 11-19-2013 12:01 PM To fakt, są hale sportowe do wynajęcia, jak potrzeba i są ludzie chętni, w parkach można pobiegać. Wg mnie Katowice pod tym względem są bardzo fajnym miejscem RE: Gdzie uprawiać sport? - sebmroz - 03-02-2015 12:27 PM Ja się trochę podciągam w domu i podnoszę ciężary. Dla chcącego nic trudnego, wymówka zawsze się znajdzie ![]() RE: Gdzie uprawiać sport? - kastor - 06-30-2015 10:34 AM Myślę o małej siłowni w piwnicy, polecacie jakiś tani sprzęt. RE: Gdzie uprawiać sport? - Knap - 04-24-2016 09:49 PM ja polecam strzelnicę na obrzeżach Katowic, jak się jedzie na północ wylotówką. Są tam duże tablice i cele. Jedyne co trzeba mieć, to dużo chęci i tyle - można wypożyczyć cały sprzęt - łuki kusze i inne, a potem jak Ci wejdzie w krew - kupić samemu. Ceny nie są jakieś zawrotne (polecam: http://www.hobby4men.com/lucznictwo) a sport nie dość że wymagający, to przyjemny! Wydaje mi się to dobrą alternatywną do otrzepanych już innych sportów! |