Forum Katowice
Podróże - Wersja do druku

+- Forum Katowice (http://www.forumkatowice.com.pl)
+-- Dział: Pozostałe (/forum-9.html)
+--- Dział: Hyde Park (/forum-11.html)
+--- Wątek: Podróże (/thread-57.html)

Podróże - Pasikonik - 01-08-2013 09:12 PM

Lubicie podróżować? Jeśli tak, to jak? Z biurem podróży czy samemu?

RE: Podróże - Cukierek - 01-10-2013 07:59 PM

Biur podróży nie lubię, bo wolę sama decydować, co chcę zobaczyć. Z biurem to jedynie najbardziej znane miejsca, gdzie jest pełno turystów.

RE: Podróże - Pasikonik - 01-10-2013 08:07 PM

Kiedyś jeździłam z biurami, ale to było dosyć męczące. Jak jakieś miejsce mi się spodobało, to zaraz trzeba było iść, mało czasu wolnego. Następne wakacje zaplanuję sama.

RE: Podróże - eliza - 01-11-2013 01:29 PM

uwielbiam i raczej samej(ze względu na to,że można wtedy samemu dobrac sobie to,co chce sie zobaczyć i nie trzeba się trzymać szczegółowego planu dnia).ale niestety rzadko się zdarza możliwość pojechania w jakieś odleglejsze miejsce.

RE: Podróże - kuchareczka - 01-14-2013 05:22 PM

Tylko samemu! Nie lubię jeśc gdy mi każą, spac gdy mi każą i oglądac tego co ktoś mi każe. Wolę sama decydowac a poza tym w dużej zorganizowanej grupie chyba mniej można zobaczyc

RE: Podróże - paproch - 01-14-2013 06:55 PM

Biura podróży są dobre, gdy jedzie się w rejon skrajnie różny od naszego, tam łatwiej ze zorganizowaną wycieczką

RE: Podróże - kuchareczka - 01-14-2013 08:21 PM

W sumie masz rację, są miejsca, gdzie indywidualnie nie bardzo da się wejśc

RE: Podróże - Gumobucik - 01-15-2013 08:48 PM

Moi rodzice co roku organizują rodzinny wypad na zagraniczne wakacje. tato to głowa wyjazdu i zawsze zaplanuje coś fajnego Oczko W tym roku ma być Wenecja Oczko

RE: Podróże - sadik67 - 01-13-2020 10:06 AM

jak podróże egzotyczne to warto przed wyjazdem zadbać o swoją skórę i włosy, ja polecam wykonać peeling całego ciała, a na włosy terapię keratynową Amazon Keratin. Amazon Keratin to kilka keratyn do wyboru: czekoladowa jabłkowa i winogronowa (najdłużej się utrzymuje) - włosy po zabiegu PROSTE, gładkie, mocne i lśniące! nawet po egzotycznych wakacjach będą ślicznie wyglądały