![]() |
Praca za granicą - Wersja do druku +- Forum Katowice (http://www.forumkatowice.com.pl) +-- Dział: Katowice (/forum-1.html) +--- Dział: Praca (/forum-5.html) +--- Wątek: Praca za granicą (/thread-79.html) |
Praca za granicą - Pasikonik - 01-08-2013 09:38 PM Czy rozważaliście kiedyś wyjazd do pracy do innego kraju? Jeśli tak, to na krótko czy na stałe? RE: Praca za granicą - polka00 - 01-10-2013 03:00 PM Ja myślę o wyjeździe za granicę, ale nie żeby tylko pracować. Myślę, żeby najpierw jechać (w sumie to lecieć) tam na powiedzmy miesiąc, zobaczyć jak tam jest i jak będzie ciekawie (w co nie wątpię ![]() ![]() RE: Praca za granicą - Pasikonik - 01-10-2013 06:32 PM Ja myślałam, żeby jechać na wakacje do pracy, do Francji na przykład. Jeśli by mi się spodobało, to pewnie bym rozważała, czy nie zostać tam na stałe. RE: Praca za granicą - Cukierek - 01-10-2013 07:02 PM Rok temu byłam w Szwecji w pracy, ale bardzo tęskniłam za rodziną i przyjaciółmi, także wyjazd na stałe nie wchodzi w grę. RE: Praca za granicą - eliza - 01-11-2013 01:13 PM rozważałam, ale jak zwykle taki wyjazd wiąże się z różnymi następstwami,a poza tym to trzeba miec gdzie jechać- tzn mieć zapewnioną pracę,a nie jechać w ciemno. RE: Praca za granicą - Gumobucik - 01-15-2013 10:38 PM Raczej za bardzo lubie polski i za duże mam problemy z językami obcymi aby decydować sie na wyjazd na stałe. Chciałabym na pewno kiedyś wyjechac na trochę do Mediolaniu albo Nowego Yorku RE: Praca za granicą - eliza - 01-16-2013 06:46 AM Nowy York - pojechałabym nawet tylko po to by popatrzec na budynki i wrócic do domu ![]() |