![]() |
Wasza przyszłość - Wersja do druku +- Forum Katowice (http://www.forumkatowice.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-9.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-11.html) +--- Wątek: Wasza przyszłość (/thread-87.html) |
Wasza przyszłość - eliza - 01-10-2013 06:55 AM Wiążecie swoją przyszłość z Katowicami, czy planujecie wyjechać do innego miasta w poszukiwaniu pracy czy aby realizować swoje marzenia? RE: Wasza przyszłość - Cukierek - 01-10-2013 08:04 PM Planuję wyjechać do innego miasta, żeby tam dokończyć studia. Myślałam o W-wie, mam nadzieję, że wszystko się uda. ![]() RE: Wasza przyszłość - eliza - 01-11-2013 01:31 PM raczej wyjazd. nie ma się co oszukiwać,ale w Katowicach nie ma zbyt dużej przyszłości i możliwości znalezienia pracy RE: Wasza przyszłość - kuchareczka - 01-14-2013 05:24 PM W sumie to macie racje, ale jaka jest gwarancja, że w innym mieście będzie lepiej? Dobrze by było tak miec pewnośc, że wyjazd zmieni coś na dobre... RE: Wasza przyszłość - paproch - 01-14-2013 07:06 PM Ja już mam swoje lata, raczej nie planuję zmieniac aż tak bardzo swojego życia, będę życ tutaj! RE: Wasza przyszłość - kuchareczka - 01-14-2013 08:19 PM Nie wiem, ale to nie od miejsca czy miasta zależy czy człowiekowi jest dobrze i jest zadowolony ze swojego życia RE: Wasza przyszłość - Gumobucik - 01-15-2013 08:50 PM Ja jestem właśnie w trakcie poszukiwań miasta,w którym się zakocham. Wejdę na rynek, napiję sie kawy i pomyślę ''kurde,to mój dom" - i właśnie tam zamieszkam i stworze swoją rodzinę. |