![]() |
Studenci z wymian - Wersja do druku +- Forum Katowice (http://www.forumkatowice.com.pl) +-- Dział: Katowice (/forum-1.html) +--- Dział: Uczelnie wyższe (/forum-6.html) +--- Wątek: Studenci z wymian (/thread-90.html) |
Studenci z wymian - eliza - 01-10-2013 07:01 AM Myślicie,że duża ilość studentów decyduje się przyjechać na wymianę do Katowic? Czy poza samymi uczelniami jest tutaj co robić i oglądać? RE: Studenci z wymian - polka00 - 01-10-2013 03:04 PM Pewnie, moim zdaniem tak. W Katowicach jest dużo ciekawych miejsc, zawsze coś się dzieje ![]() RE: Studenci z wymian - Pasikonik - 01-10-2013 06:21 PM Oczywiście, miasto może dużo zaoferować. ![]() ![]() RE: Studenci z wymian - Cukierek - 01-10-2013 07:07 PM Mam koleżankę, która jest tutaj na Erasmusie i jest bardzo zadowolona. A poza Katowicami, to często też jeździ zwiedzać inne polskie miasta. RE: Studenci z wymian - eliza - 01-11-2013 01:18 PM w sumie Katowice to o tyle dobre miejsce,że stąd jest bardzo blisko w góry.wolniejszy weekend i można sobie urządzić wypad. to na pewno działa na plus,bo w innych miastach raczej nie ma takiej możliwości(pomijając miasta typowo górskie czy nadmorskie) ![]() RE: Studenci z wymian - Gumobucik - 01-15-2013 10:50 PM Wydaje mi się,że studentom z zagranicy jest wszystko jedno. Byleby byc w Polsce i miec sie gdzie pobawić. RE: Studenci z wymian - Lucyna - 08-02-2013 01:29 PM Mnie się wydaje, że kreatywny student zawsze znajdzie sobie zajęcie, a poza tym to Katowice są dużym miastem i jest gdzie wyjść |