Reklama:  
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fotograf ślubny z Katowic
Autor Wiadomość
sylwester2013 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
fotograf ślubny z Katowic
rozpoczynamy poszukiwania fotografa ślubnego, będziemy zatem wdzięczni za wskazanie tych wartych uwagi. Na chwilę obecną myślimy nad MSB fotografia ze Świętochłowic choć bardzo podobają nam się zdjęcia Marcina Orzełka fotograf Katowice, niestety nie ten przedział cenowy Smutny jeśli znacie kogoś z podobnymi możliwościami lecz mniejszymi oczekiwaniami finansowymi - prosimy o namiary
11-05-2013 07:46 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Mroczek Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 6
RE: fotograf ślubny z Katowic
W mojej skromnej opinii na Śląsku w kategorii fotografii ślubnej i wideofilmowania rządzi para z dwudziestadruga.pl. Mają nieprzeciętny styl, bardzo fajne pomysły – po prostu w ich zdjęciach i filmie czuć pasję. Widać to także na weselu. Miałem okazję być na ślubie, gdzie byli również Karolina i Michał (fajne było to, że w momentach przerwy wychodzili przed salę i włączali się do rozmowy z gośćmi, bardzo spoko zachowanie, bo potem nikt się już praktycznie nie krępował przy ich obecności, co moja dziewczyna przyjęła z wielką ulgą, bo zawsze robi dziwne miny ;]). W każdym razie po nich po prostu widać, że lubią to, co robią, nie przychodzą odbębnić tematu. A to później przekłada się na bardzo fajny repo, żywe, naturalne zdjęcia i filmy Uśmiech Potem jak widziałem, jakie niektóre pary miały plenery z nimi, to szok - niektóre bardzo oryginalne! Polecam!
02-28-2014 08:19 PM
pawjas Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 7
Muszę sprawdzić te osoby, o których wspominacie. Tylko fotograf mi pozostał, tak to wszystko mam załatwione łącznie z fajnymi dekoracjami do kościoła w Łodzi.
12-08-2015 12:30 PM
Kacepa Offline
Użytkownik

Liczba postów: 82
Masz http://www.euro.com.pl Kup porządny aparat i poproś kogoś znajomego. Do robienia zdjęć nie trzeba cudów. Dopiero przy obróbce potrzebny jest profesjonalista.
12-30-2015 01:18 AM
sadik67 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 163
z tego co wiem to Salony La Mariee współpracują z dobrymi fotografami. skontaktuj się z nimi to na pewno kogoś Ci polecą
03-06-2016 11:01 AM
macpak Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 3
Ja już załatwiłem fotografa. Zostały mi tylko ładne obrączki ślubne w Łodzi do zakupienia.
07-16-2016 09:58 PM
Oliwa Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 607
Może trochę wprowadzę niemiły nastrój ale przed ślubem warto się upewnić, czy żona/mąż nie mają nic na sumieniu. Kumpel wynajął przed swoim ślubem specjalistę (tutaj http://www.detektyw.com.pl/warszawa/) od zbierania dowodów zdrad małżonków i wcale się nie pomylił. Okazało się, że przyszła żona działała na dwa fronty. Przykra sprawa :/
10-18-2016 03:04 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Polecamy: