Reklama:  
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowe mieszkanie Katowice, ul. Migdałowców
Autor Wiadomość
sebmroz Offline
Użytkownik

Liczba postów: 98
Reputacja: 0
Nowe mieszkanie Katowice, ul. Migdałowców
Nowe mieszkanie Katowice, ul. Migdałowców Inwestycja Zielone Katowice to kameralne osiedle zlokalizowane w południowej części Katowic. Całość inwestycji to sześć budynków w których łącznie znajduje się 66 mieszkań, co stanowi niepowtarzalny charakter. Otoczenie to zabudowa jednorodzinna i mnóstwo zieleni. Inwestycja zostanie ogrodzona, a każdy budynek będzie posiadał garaże podziemne oraz komórki lokatorskie. Mieszkania będą własnościowe i bezczynszowe, ponad to charakteryzuje je wysoki standard wykończenia: ogrzewanie podłogowe na całej powierzchni mieszkania oraz rolety zewnętrzne sterowane elektrycznie. Więcej::
http://dom.gratka.pl/deweloperzy/tresc/4...owice.html
03-04-2016 12:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kacepa Offline
Użytkownik

Liczba postów: 82
RE: Nowe mieszkanie Katowice, ul. Migdałowców
Szkoda, że okna plastikowe, bo mnie podobają się takie drewniane http://www.stolbud.pl/okna/okna-drewniane/solar-78.html Z drewnianymi oknami chyba byłoby łatwiej znaleźć chętnego...
03-07-2016 03:22 AM
Oliwa Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 607
Ja bym raczej zdecydował się na budowę nowego domu. Tym bardziej, że tez mamy na rynku wiele instrumentów finansowych. Ja zdecyduję się chyba na pożyczkę pod zastaw i tobie też to polecam - więcej o pożyczkach pod zastaw nieruchomości znajdziesz na inwestum.
08-28-2017 08:55 AM
Oliwa Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 607
Budowa domu nie jest zbyt opłacalna. Zobacz sobie jakie zalety mają mieszkania na nowych osiedlach. Ja bym się w życiu nie chciał budować.
09-26-2017 07:30 AM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Polecamy: